VAN / EDREMİT - Yunus Emre Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımız gerçekleşmiştir. Tüm çocuklarımınız bu anlamlı günü kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda düzenlediğimiz Kitap Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize madalya verilmiştir.

Nis

Spor Tırmanışı Küçükler kategorisinde öğrencilerimiz Kızlar İl ikinciliği, Karma Takım İl ikinciliği, Aleyna SAMSA İl Birinciliği, Viyan ÇEVİK İl Üçüncülüğü kazanılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferinin  109. yılında okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katkılarıyla düzenlenmiştir. Tekrardan şehitlerimize rahmet diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M.Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuz öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile Van Nuda Kültür Merkezinde sahnelenen gösteriye katılım sağlanmıştır.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle, öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirilmiş.

Mrt

Sınava girecek 8.sınıf öğrencilerimize yönelik "Lise Tanıtım Gezi ve Rehberlik" çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Van Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Spor Van Projesi kapsamında düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında farklı kategorilerde toplamda 4 Altın, 6 Gümüş, 7 Bronz madalya alarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZUN  8. SINIF VELİLERİYLE GENEL BİR TOPLANTI

Kas

OKULUMUZDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinliklerinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bize böyle bir mirası armağan eden başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Öğretmenimiz gözetiminde okulumuz öğrencileri ile müze gezisi gerçekleştirilmiştir.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VAN OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA HER GÜN DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK 1 SAAT KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Ekm

13 EKİM DEPREM RİSKİ AZALTMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI